Behandelingen
17356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17356,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Myerle Hendrix Fysiotherapie De behandeling

Myerle Hendrix Fysiotherapie is actief vanuit een kleinschalige praktijk gevestigd aan de Brederostraat 3 te Nuenen.

 

De Behandeling

Behandelingen voor fysiotherapie worden vergoed door uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In de polisvoorwaarden kunt u het aantal te vergoeden behandelingen terugvinden. Fysiotherapie Hendrix heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars en stuurt in bijna alle gevallen de nota direct naar de zorgverzekeraar.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, komen de behandelingen voor eigen rekening. U ontvangt van ons na de behandeling een nota. Voor patiënten met een chronische aandoening en kinderen tot 18 jaar gelden andere voorwaarden: informatie kunt u bij ons of uw zorgverzekeraar opvragen. Myerle staat geregistreerd in het en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zij is ook aangesloten bij het het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie(KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie(NVFL) en bij NLNet, Nederlands Lymfoedeem netwerk.

 

 

Betalingsvoorwaarden

Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen. Mocht na deze periode de nota niet voldaan zijn, dan ontvangt u van ons eenmalig een herinnering met het verzoek de openstaande nota binnen een week alsnog te voldoen. In het geval dat u na deze herinnering niet tot betaling overgaat, dragen wij de openstaande nota over aan een incassobureau .

Myerle Hendrix Fysiotherapie Tarieven en vergoedingen

Reguliere zitting fysiotherapie en fasciatherapie € 35,00
              Toeslag thuisbehandeling € 13,50
Zitting oedeemtherapie € 47,50
              Toeslag thuisbehandeling € 13,50
Screening € 13,50
Intake / onderzoek na screening € 32,50
Intake / onderzoek na verwijzing € 46,00
Telefonisch consult € 9,50
Niet nagekomen afspraak € 27,50

De patiënt draagt zelf de verantwoordelijkheid of de patiënt verzekerd is. U kunt uw polisvoorwaarden raadplegen via https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx
Of u kunt bij twijfel contact opnemen met uw zorgverzekeraar.