Bio Beauty
21572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21572,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bio Beauty

SantaVerde
Op het meest zuidelijke stukje van Spanje, “Vinca”, werd ruim twintig jaar geleden het eerste kleine aloë vera plantje gepland in de zanderige bodem. Ver weg van de kou en vorst, bijna het hele jaar door badend in de zon, is er in dat stukje Spanje een rijke flora te vinden. Een ideale plek voor de aloë vera. Deze krachtige plant is het hoofdingrediënt in alle Santaverde-producten. Met de hand, en dus niet door machines, worden de verse bladeren verwerkt tot het kostbare aloë vera sap. Bij Santaverde weten ze dat je alleen op deze manier de meest zuivere en kwalitatief uitstekende producten krijgt.

Het is ook zo dat de producten van Santaverde geen toevoeging van water hebben. Alle producten bevatten in plaats daarvan 100 procent werkzame stoffen. En dat is uniek in de cosmeticabranche!

Over Aloë Vera
Aloë vera fungeert als zeer belangrijk reservoir voor voedingsstoffen voor onze huidcellen. Daarnaast beperkt dit wondermiddel het voortdurende verouderingsproces van onze huidcellen. Aloë vera is super hydraterend voor de huid en de sappen uit aloë vera zitten boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten en enzymen.

Santaverde aloe vera’s hebben een zeer hoog gehalte aloverose, namelijk 1,200 mg/l vergeleken met de gemiddelde waarde in de markt van 400 mg/l. Hoe hoger het aloverose gehalte hoe hoger de nutriënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

Naast het feit dat Santaverde-producten boordevol met biologische aloe vera zitten, worden er ook geen dierlijke ingrediënten aan toegevoegd.

Myerle heeft op dit moment keuze uit 4 verschillende behandelingen variërend van 30 minuten tot 60 minuten.
Gun je jezelf een lange of een korte relax moment?!

 

QUICK € 35
QUICK REINIGING-SCRUB-MASKER-VERZORGING

QUICKRELAX € 45
QUICK REINIGING-SCRUB-MASSAGE-MASKER-VERZORGING

CLEAN € 45
REINIGING-DIEPTE REINIGING-SCRUB-MASKER-VERZORGING

CLEANRELAX € 60
REINIGING-DIEPTE REINIGING-SCRUB-MASSAGE-MASKER-VERZORGING

 

BIJ TE BOEKEN
WENKBRAUWEN EPILEREN-HARSEN € 10
BOVENLIP HARSEN € 10
KIN HARSEN € 10
KIN EN BOVENLIP HARSEN € 15

WENKBRAUWEN VERVEN € 10
WIMPERS VERVEN € 10
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN € 15