Fysiotherapie
17356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17356,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Myerle Hendrix Fysiotherapie De behandeling

Behandelingen voor fysiotherapie worden vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In de polisvoorwaarden kun je het aantal te vergoeden behandelingen terugvinden.Mijn praktijk heeft contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars en stuurt naar die zorgverzekeraar de nota.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, komen de behandelingen voor eigen rekening. Je ontvangt van mij na de behandeling een nota. Voor patiënten met een chronische aandoening en kinderen tot 18 jaar gelden andere voorwaarden: informatie kun je bij ons of je zorgverzekeraar opvragen. Ik sta geregistreerd in het en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zij is ook aangesloten bij het het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie(KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie(NVFL).

Betalingsvoorwaarden

De praktijk hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Mocht na deze periode de nota niet voldaan zijn, dan ontvang je van mij eenmalig een herinnering met het verzoek de openstaande nota binnen een week alsnog te voldoen. In het geval dat je na deze herinnering niet tot betaling overgaat, draag ik de openstaande nota over aan een incassobureau .

Myerle Hendrix Fysiotherapie Tarieven en vergoedingen

Reguliere zitting fysiotherapie en fasciatherapie € 35,00
              Toeslag thuisbehandeling € 13,50
Zitting oedeemtherapie € 47,50
              Toeslag thuisbehandeling € 13,50
Screening € 13,50
Intake / onderzoek na screening € 32,50
Intake / onderzoek na verwijzing € 46,00
Telefonisch consult € 9,50
Niet nagekomen afspraak € 27,50

Je draagt zelf de verantwoordelijkheid of je verzekerd bent. Je kunt je polisvoorwaarden raadplegen via https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx
Of je kunt bij twijfel contact opnemen met jou zorgverzekeraar.