De Praktijk
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Myerle Hendrix Fysiotherapie Wie ben ik

In 2004 heb ik mijn 4 Havo-opleiding beëindigd en ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Na een jaar had ik mijn diploma op zak en ben ik verder gegaan aan de opleiding management en detailhandel. Vervolgens heb ik in 2010 de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Fontys hogeschool Eindhoven. Meteen daarna had ik werk in een eerstelijnspraktijk in Helmond. Hier heb ik met veel plezier 4 jaar mogen werken.

In 2013 begonnen de gedachtes met een eigen zaak.
Die ik uiteindelijk in april 2014 heb mogen openen in Nuenen.

Inmiddels heb ik tal van verschillende opleidingen en cursussen met succes kunnen afronden. Oedeemtherapie, Fasciatherapie, Orthomoleculaire toepassingen binnen de fysiotherapie, scarmanagement.

Mijn visie is inmiddels wel wat aangepast vergeleken met 2006. Ik behandel volgens de gedachten die samenhangen met anatomy trains en fascia. Ik ben er van overtuigd dat de lichaamshouding een grote invloed kan hebben op de klachten, maar vind ook dat de juiste combinatie van voedingsstoffen erg belangrijk is. Daarom kunt u mij ook om raad vragen omtrent voeding en orthomoleculaire toepassingen. Zie tabblad orthomoleculaire toepassingen onder behandelingen voor meer informatie.

 

De praktijk is kleinschalig. We werken samen aan je herstel waarbij vertrouwen, goede nachtrust en hydratatie erg belangrijk is.

         

Fysiotherapeut

Myerle Hendrix