19843
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19843,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

 

 

 

 

Belangrijk bericht: praktijk is gesloten tot 1 september

 

Welkom op de website van Praktijk voor lichaam en geest, Myerle Hendrix,  gevestigd in het vitaliteitscentrum Ikigai in Nuenen.

 

“Ik gun al mijn patiënten hun mooiste leven. En dat wil ik samen met hen bereiken door in mijn behandelingen reguliere therapie te combineren met complementaire therapie, zoals cupping en reiki. Daarnaast staat vitaliteitstherapeute in mijn praktijk centraal. Zo kijk ik naar je voeding, je nachtrust en je energie, maar ook neem ik samen met jou je sociale activiteiten en lichamelijke rust onder de loep. Ik geloof dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en bij een goede balans voor een optimaal GELUKKIG leven zorgen.”

Als er fysieke klachten aanwezig zijn kunnen deze ook uit het mentale, psychische of spirituele vlak komenen natuurlijk ook andersom.

Wil je meer weten? Plan dan snel hier je eerste afspraak.

 

 

In mijn praktijk wil ik samen met jou op een duurzame manier werken aan jou klachten en inzicht geven hoe jij JOUW mooiste leven kunt leven. Daarnaast begeleid ik je zo dat je spanning en stress weer de baas kunt zijn en je weer uit je hart kunt leven en niet vanuit je hoofd.

Doordat ik een moderne visie op gezondheidszorg heb en ik er vanuit ga dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Combineer ik graag reguliere fysiotherapie en oedeemtherapie met, wetenschappelijk bewezen, complementaire therapie.
De complementaire therapie werkt aanvullend op de reguliere therapie.Tijdens de behandelingen werk ik 99% HANDS ON. Oefeningen en trainingen mag je in de sportschool of lekker thuis doen.

 

 

Jouw plek voor herstel en ontspanning


Omdat fysieke en mentale gezondheid altijd samen gaan!

Je kunt bij Myerle Hendrix in Nuenen terecht voor:

Therapie 

 • Fysiotherapie
   • blijvende of terugkerende functiebeperkingen
   • stressgerelateerde problematiek
   • chronische pijn
   • vermoeidheid
 • Oedeemtherapie, manuele lymfedrainage, litteken therapie, steunkousen

Vitaliteitstherapie

Wil je mij eerst persoonlijk spreken?

Dat is geen enkel probleem! Mail of WhatsApp mij even en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je belt kan het zijn dat ik niet opneem wanneer ik met een behandeling bezig ben.

De therapieën die ik geef worden vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Telefoon: 06-19416234
Email: info@fysiotherapiehendrix.nl

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een intake.

MAANDAG
Aanwezig

DINSDAG
Afwezig

WOENSDAG
Afwezig

DONDERDAG
Aanwezig

VRIJDAG
Afwezig