Therapie
17356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17356,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Myerle Hendrix Fysiotherapie De therapie mogelijkheden

Behandelingen voor fysiotherapie, oedeemtherapie en fasciatherapie worden vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In de polisvoorwaarden kun je het aantal te vergoeden behandelingen terugvinden.Mijn praktijk heeft contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars en stuurt naar die zorgverzekeraar de nota.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, komen de behandelingen voor eigen rekening. Je ontvangt van mij na de behandeling een nota. Voor patiƫnten met een chronische aandoening en kinderen tot 18 jaar gelden andere voorwaarden: informatie kun je bij ons of je zorgverzekeraar opvragen. Ik sta geregistreerd in het en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zij is ook aangesloten bij het het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie(KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie(NVFL).