17356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17356,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Myerle Hendrix Fysiotherapie De therapie mogelijkheden

Tijdens de fysiotherapeutische behandelingen maak ik gebruik van de verschillende cursussen die ik gevolgd heb.

Zo gebruik ik handvaten uit de cursus:

 

NRT is een behandeltherapie uit Amerika. NRT richt zich op het resetten van de spierspanning in ons lichaam. Het is na genoeg pijnloze behandeling. Maar na de behandeling kun je wel een beurs gevoel ervaren, dit kan 72 uur aanhouden, zorg ervoor dat je gedurende die tijd veel water drinkt.

 

 

 

  • Fascia en Bindweefselmassage

Bindweefselmassage kan een pijnlijke behandeling zijn. Dit kan ook tot 72 uur aanhouden maar geeft daarna wel meer ruimte in het lichaam. Tijdens deze massage kan ook gebruikt worden gemaakt van cups

Behandelingen voor fysiotherapie, oedeemtherapie en fasciatherapie worden vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In de polisvoorwaarden kun je het aantal te vergoeden behandelingen terugvinden. Mijn praktijk heeft contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars en stuurt naar die zorgverzekeraar de nota.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, komen de behandelingen voor eigen rekening. Je ontvangt van mij na de behandeling een nota. Voor patiƫnten met een chronische aandoening en kinderen tot 18 jaar gelden andere voorwaarden: informatie kun je bij ons of je zorgverzekeraar opvragen. Ik sta geregistreerd in het en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zij is ook aangesloten bij het het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie(KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie(NVFL).